Menu

nl

Welkom in de huidige maatschappij, waarin we continu op zoek zijn naar mogelijkheden om het nét wat beter te doen dan gisteren. Een wereld waarin we onze dromen najagen onderweg naar succes. En wat succes voor jou inhoudt, beslis jijzelf. En wij ondersteunen jou graag in het pad ernaar toe.

Uit eigen behoefte ontstaan

Tijdens de studie geneeskunde was de oprichter van Braincaps bezig met allerlei nevenactiviteiten. Zo was hij bestuurslid van de studentenraad van het VU medisch centrum Amsterdam om zo de stem van de studenten te vertegenwoordigen en de kwaliteit van de studie te waarborgen. Daarnaast was hij ook regelmatig in de sportschool te vinden. Dit allemaal combineren was niet bepaald gemakkelijk. Net als de meeste mensen zocht hij ook heil in koffie, steeds meer koffie. De cafeïne uit koffie werkte initieel prima, maar de effectiviteit nam af.

Dit zette hem aan het denken:

‘’kunnen we de werking van cafeïne versterken? Bestaan er andere natuurlijke stoffen die ook een positieve werking hebben op de hersenen? En zo ja, wat gebeurt er als we dat combineren?’’

Een krachtig supplement

De vraagstukken vertaalden zich al gauw in concrete acties en vele onderzoeken.

Hij ging op onderzoek uit en zocht naar natuurlijke en veilige stoffen die wetenschappelijk bewezen bevorderende effecten hadden op de hersenfuncties. Na een strikte selectie had hij drie varianten gemaakt met verschillende doseringen. Deze drie varianten zijn getest door vele medestudenten van de VU Amsterdam.

De beste variant is uiteindelijk benoemd tot Braincaps Boost: Nederlands’ eerste supplement ter bevordering van de mentale prestaties, wanneer jij dat nodig hebt!

Braincaps

Braincaps is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat zich specialiseert in supplementen voor de hersenen en het mentale welzijn*. Naast de Braincaps Boost ontwikkelen we andere producten die het brein op andere vlakken ondersteunen, zoals bij stress*, slaapproblemen* of algehele fitheid.

Met jullie feedback en onze kennis is het team van Braincaps continu bezig met het verbeteren van de producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Zo kan Braincaps je blijven ondersteunen in jouw pad naar het succes!

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.