Menu

nl

Ieder ingrediënt dat wij opnemen in een product, verkiezen wij op basis van wetenschappelijke onderbouwing.

De natuurlijke ingrediënten die wij kiezen moeten een bewezen significant effect aantonen ten opzichte van een placebo, voordat het wordt opgenomen in één van de producten van Braincaps. Daarnaast is de veiligheid erg belangrijk. We gebruiken enkel stoffen die door de European Food Safety Authority (EFSA) als veilig zijn verklaard.

Vegan capsules

Wij maken enkel gebruik van capsules gemaakt van cellulose, afkomstig van planten. Dit maakt onze capsules dus geschikt voor vegetariërs of mensen die om andere redenen dierlijk materiaal willen vermijden.

Natuurlijke ingrediënten

Alle ingrediënten die wij gebruiken in onze supplementen, zijn afkomstig uit de natuur. Ze worden gewonnen uit planten, bladeren, vruchten en zaden. We willen enkel gebruik maken van de mogelijkheden die de natuur ons geeft, maar dan zo effectief mogelijk door ze in unieke combinaties samen te stellen.

Het voordeel van een capsule is dat er geen onnodige stoffen in hoeven. Bij een tablet is dat bijvoorbeeld wel het geval, omdat de stoffen aan elkaar moeten ”plakken”. In een capsule hoeft dat niet: ze bevatten enkel de stoffen die je nodig hebt. Niets meer, niets minder.

Productie in Nederland

Onze productie gebeurt op eigen vertrouwde bodem. Het productiebedrijf van Braincaps bevindt zich in Nederland en werkt uitsluitend volgens de strikte regels van de International Food Standard (IFS). Het totale productieproces (productie, afvullen, verpakken en verzenden) is tevens geëvalueerd en goedgekeurd door de geaccrediteerde certificatie instelling Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA).

Braincaps Night

Een innovatief supplement dat je in staat stelt om lekker te ontspannen en om makkelijker in slaap te vallen. L-Theanine en Valeriaan helpen je om te ontspannen. Melatonine en 5-HTP ondersteunen je voor een goede nachtrust.

Braincaps Zen

Met een krachtige combinatie van actieve extracten hebben de capsules van Braincaps Zen een positieve invloed op je zenuwen. Naast ontspannende ingrediënten bevat dit supplement ook de actieve adaptogenen Ashwagandha en Rhodiola rosea.

Braincaps Vitamine C

Braincaps Essentials Vitamine C+ bevat hooggedoseerde calciumascorbaat: dit is een ontzuurde vorm van vitamine C en is vriendelijker voor de maagwand. Het product wordt verder versterkt met rozenbottel extract, vitamine D3, calcium, zink en ijzer.